Szalagavató, ballagás

A középiskola végzős évének számos tennivalója közül az egyik legfontosabb esemény a szalagavató bál és a ballagás. Mi tudjuk, hogy a férfiaknak ez az esemény sem egyszerű, hisz a hölgyeknek sokkal nagyobb a választék, ezért cégünk segít abban, hogy ne csak a hölgyek legyenek varázslatosak, hanem a férfiak is elegánsan, stílusos formában búcsúzzanak és ünnepeljenek.

 

Cégünk több tíz éves tapasztalattal rendelkezik elegáns férfiruhák gyártásában. Termékeink saját, magyar gyártásban készülnek és közvetlen értékesítés keretein belül jutnak el Hozzátok. Alapanyagjaink és kellékeink széles választéka, valamint jól bevált gyártási folyamataink garantálják, hogy a legdivatosabb és számodra leginkább megfelelő öltönyt viselheted. Segítünk a döntésben, megoldjuk a szalagavatóval és a ballagással kapcsolatos teendők egy részét!

 

Gyertek el és nézzétek meg kínálatunkat! Szívesen állunk rendelkezésetekre. Üzletünkben, megmutatjuk az anyagválasztékot és fazonjainkat, amiket fel is tudtok próbálni! Ha mellettünk döntötök, akkor szükséges mennyiségtől függően a méretvétel üzletünkben vagy az iskolátokban történik, további egyeztetés szerint. A később elkészült ruhát (a felmerülő esetleges kisebb javítások miatt) üzletünkben tudjátok felpróbálni és átvenni. Természetesen az egész folyamat alatt szívesen várjuk a kíváncsi és érdeklődő szülőket is.

 

Áraink: (melyek tartalmazzák a méretvételt is, és kizárólag osztályokra vonatkoznak!)

- 2 részes öltöny fazontól függetlenül 25.000 Ft

- 3 részes öltöny fazontól függetlenül 28.000 Ft

- magyar mente (Bocskai) anyagtól és díszítéstől függően 45.000 Ft-tól

- Ing: 8.500 Ft- tól
- Duplagalléros pamut ing: 10.500 Ft- tól

- Nyakkendő: 2.500 Ft

 

 

 

Ha bármilyen kérdésed van, keress minket elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állunk rendelkezésedre.

 

Rutz’s Öltönyház: 2040 Budaörs, Károly Király utca 60.
Telefon/fax: +36 23 414 795
E-mail: info@rutz.hu Web: www.rutzoltony.hu


További Szalagavató, ballagás képek
Cégünkröl - Öltönyök - Szolgáltatások - Kapcsolat